“Totalisht të braktisur”, Zhupa: Veliaj mund të kontrollojë mediat, por nuk kontrollon dot shqiptarët

“Rama e Veliaj totalisht të braktisur me 67 ndjekës”, Ina Zhupa: Veliaj mund të kontrollojë mediat, por nuk kontrollon dot shqiptarët.

Me 67 ndjekes, Veliaj bën mirë që ka nisur të punojë montazhier. Do t’i mashtroj klientet, por të pakten ndjek hobin e vet🤡

Në politikë, kuotat i kane rënë shumë, sepse njerëzit e shohin prej kohësh pa maskë. E shohin si një mashtrues dhe hajdut, siç është në te vërtetë. Tani, Erion Veliaj mund të kontrolloj mediat, por nuk kontrollon dot me njerëzit.

Qytetarët e kanë braktisur Ramën dhe Veliajn bashkë. Refuzimin final nga shqiptarët do ta marrin më 25 prill.

auto 1263