Paligjshmëria është bërë e ligjshme në këtë qeveri!

Nga Ilir PECNIKAJ

Një qeveri kaq e shterruar në ide dhe strategji nuk ja uroj asnjë shteti në botë sado primitiv të jetë ai.

Por siç thotë populli “çfarë do mbjellësh atë do të korrësh”…

Kjo shpur e nisi ardhjen në qeveri me propogand dhe po me propogand ajo vazhdojë për gjatë gjithë këtyre vjeteve, aq sa në çdo digaster ka të ashtuquajturin “departamentin e PR” që nuk është gjë tjetër veçse “bultozieri i propogandes” dhe që dominon e eklipson çdo departiment tjetër sado profesional apo i investuar qoftë ai.

Kjo shikohet qartazi në çdo lloj ideje apo direktive që merr kjo qeveri.

Më të dukshmet janë politikat shëndetësore, në të cilat ka qënë skandaloze, deri në tani, deri dhe në shumë raste krinale.

Gjatë gjithë kohës, koherenca e kesaj qeverie ka qënë jashtë kohe…

Dhe ato pak gjera që ka bërë i ka bërë sepse kanë qënë të kërkuara me forcë nga opozita, pra nga ne.

Por dhe pse të kerkuara nga ne, qeveria perpara se sa ti implimentoj ato nxjerrë në front”bultozierin e propogandes” për të baltosur opoziten, pastan po i njejti departament implimenton kërkesën tonë dhe e implimentojne ashtu si dinë ata, “gjithmonë në qendër të vëmendjes është propoganda dhe shkelja e ligjit” .

Një gjë e tillë u bë edhe dje për rimbursimin e mjekimeve të personave të infektuar COVID-19 .

NË SHKELJE TË PLOTË TË LIGJIT TË SIGURIMEVE SHËNDETËSORE , QEVERIA PËRDOR FONDET E KËSAJ KATEGORIE, DHE JO FONDET E QEVERIS PËR MBULIMIN E TË SIGURUARVE DHE TË PA SIGURUARVE….

Saga do të vazhdojë fatkeqësisht deri ne 25 prill ku sovrani do ti shporr.

Gjithësesi ju miq e ndjekës, kini kujdes, pervecse:

1) HIGJENEN,

2) DISTANCIMIN

3) MASKËN, TE PAKTËN ATY KU NUK KENI MUNDËSI DISTANCIMI DHE NË AMBIENTE TË MBYLLURA,

Por mbi të gjitha kini shumë kujdes nga PROPOGANDA E KESAJ FARE TË KEQE!!!