Basha: Asnjëherë nuk e kam takuar Bellanicën, s’kam qenë kurrë pjesë e një procesi kundër UÇK!

Basha rrëzon gjithë akuzat e Ramës: Kastea e masakrës së Krushës së Madhe është marrë nga BBC. Asnjëherë nuk e kam takuar zotin Bellanica. Kurrë nuk kam qenë pjesë e një procesi kundër UÇK

“Kaseta e masakrës së Krushës së Madhe sipas vetë dëshmive të tij, është marr nga Dashmir Peza, apo BBC, në atë kohë si përkthyes i BBC, fakt që unë e kam mësuar përmes deklarimit të tij.

Asnjëherë nuk e kam takuar zotin Bellanica dhe vetë fakti që kaseta është marr nga BBC dhe është transmetuar më pas nga 180 kanale botërore. Sipas pohimeve kaseta është marr nga BBC, e nxorët ju këtu, e tha Dash Peza. Që nuk ka asnjë interes të dalë e të thotë diçka në favorin tim”.