Video/ Duma: Dështimet e njëpasnjëshme të Ramës për të 7-tin vit e lënë Shqipërinë jashtë Europës

Dështimi me negociatat, Grida Duma: Dështimet e njëpasnjëshme të Ramës për të 7 -tin vit e lënë Shqipërinë jashtë pragut të Europës.

Pa zgjedhje të lira nuk ka hyrje në Europë!

Kodi zgjedhor i njëanshëm dhe mosfunksionimi i Gjykatës Kushtetuese, bënë t’ia përplasin derën në fytyrë Ramës.

Dështimet e njëpasnjëshme të Ramës për të 7 -tin vit e lënë Shqipërinë jashtë pragut të Europës.

Negociatat u shtynë!
Shqipëria vonohet në histori.
Shqiptarët largohen e lënë vendin.

Shkaktari, mëkatari, feston si një Judë dështimin si sukses!