Ndërron jetë nga Covid-19 edhe një tjetër mjek

Pandemia e koronavirusit vazhdon të marrë jetë mjekësh. Viktima e radhës është mjeku i njohur, Ilirjan Draçi.

Kujtojmë se mjeku kishte postuar më 8 nëntor një foto teksa ishte në spital me maskë oksigjeni.

“Beteja vazhdon, bëni kujdes se një gabim i vogël iu kushton jetën”, shkruante ai.

Draçi ka shërbyer për vite me radhë si mjek dhe drejtues në poliklinikën e specialiteteve nr.1.

auto mjeku1605604305