Ndërron jetë nga Covid-19 pedagogia e Fakultetit të Ekonomisë

Pedagogia e Fakultetit të Ekonomisë në Universitetin e Tiranës, Irena Bogdani ka humbur jetën nga Covid-19.

Fakulteti i Ekonomisë i shpreh ngushëllimet e thella familjes dhe miqve të profesoreshës së nderuar, të dashur dhe të vlerësuar në ambientet akademike të Universitetit të Tiranës.

‘E vështirë për ta pranuar dhe besuar se e nesërmja në auditoret dhe ambjentet e fakultetit do të jetë pa zyshë Irenën. Mirësia që ajo transmetonte, ndershmëria dhe profesionalizmi në mësimdhënie e bëjnë dhimbjen që përjetohet nga kjo humbje e pa pritur edhe më të rëndë. I gjithë stafi akademik, studentët dhe stafi ndihmës, përkulen me respekt dhe mirënjohje përballë kujtimit të Profesores Irena Bogdani’, shkruan ndër të tjera dekani i Fakultetit të Ekonomisë në emër të studentëve dhe stafit.

Postimi i plotë i Fakultetit të Ekonomisë

Tronditës lajmi që morën studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Ekonomisë për ndarjen nga jeta të Profesoreshës së dashur Irena Bogdani. Befasia e kobshme në këtë periudhë pandemie mori një nga profesoret më të dashura dhe të vlerësuar ne ambjentet akademike të Universitetit të Tiranës.

E vështirë për ta pranuar dhe besuar se e nesërmja në auditoret dhe ambjentet e fakultetit do të jetë pa zyshë Irenën. Mirësia që ajo transmetonte, ndershmëria dhe profesionalizmi në mësimdhënie e bëjnë dhimbjen që përjetohet nga kjo humbje e pa pritur edhe më të rëndë.

I gjithë stafi akademik, studentët dhe stafi ndihmës, përkulen me respekt dhe mirënjohje përballë kujtimit të Profesores Irena Bogdani.

Dekanati i Fakultetit të Ekonomisë të Universitetit të Tiranës, në emër të studentëve dhe stafit, shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve dhe gjithë të afërmëve të saj.

Shpirti ju prehtë në paqe

auto  800 0 5fb3b9341c4341605615688