E tmerrshme! Qytetarja me Covid e shtrirë para derës së spitalit, asnjë mjek nuk i ofron ndihmën e parë (Video)

Një video dramatike është publikuar nga ish-Kryeministri Berisha, ku një grua në moshë shihet e shtrirë para poliklinikës në Durrës dhe asnjë mjek apo infermier nuk i ofron ndihmën e parë.

Gruaja duket në gjerndje të rënduar dhe pret shërbimin mjeksor që nuk I vjen as te dera e spitalit.

Për më tepër ndiqni video.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Nje video prej verteti dhe jo ne 3 apo 6D ne polikliniken e Durresit! Ndiqeni! sb