Ballina Aktualitet Basha: Me Ramën jemi të fundit në çdo fushë, por jo dhe...

Basha: Me Ramën jemi të fundit në çdo fushë, por jo dhe shumë gjatë!

“Me Ramën jemi të fundit në çdo fushë, përfshirë ndihmën direkte për ekonominë. Por jo dhe shumë gjatë! Bashkë do ta shërojmë Shqipërinë, do të ndihmojmë financiarisht çdo familje shqiptare dhe do të sjellim shpresë të re për vendin”, shkruan Basha në Twitter.

Exit mobile version