Ballina Kryesore Video për të mos u humbur, PD: Rama, në karantinë mendore, po...

Video për të mos u humbur, PD: Rama, në karantinë mendore, po bëhet gazi i botës

Ky burri ka kohë që ka hyrë në një karantinë mendore. Sikur të dilte pak fare nga bota e tij virtuale dhe ta shihte Shqipërinë me sytë e të varfërve, mjekëve, mësuesve, prindërve, nuk do të bëhej gazi i botës.

Mos u habisni prej marrëzive që nxjerr nga goja! Do të dëgjoni pa fund nga këto deri më 25 Prill.

Exit mobile version