I quan shqiptarë “derdimenë” shpërthen gazetari: Drogmen, dallkauk, hajdut…

Dritan KABA

Dallkauku, drogmeni, hajduti, tradhetari dhe sherbetori i oligarkeve dhe krimineleve nga te cilet ben shurren ne panoline, cilesoi shumicen e shqiptareve qe jane patriote, qe duan familjen dhe besojne ne Zot si derdimene!

Delenxhiu i pashembullt, shkaterrues me logjike i Kombit, shitesi i trojeve te Kosoves dhe detit te Shqiperise eshte nje bandit i ndyre qe duhet larguar me çdo kusht.

Plehra qe vjedh me plehra, njeriu i vetem ne glob qe fiton me vdekjen e shtetasve te tij, krimineli qe ka dekurajuar rinine dhe i ka kthyer ata ne sklever moderne, i pabesi marksist qe po rrenon biznesin e vogel dhe te mesem, fermeret dhe blegtoret, qe po çon rinine ne katastrofe morale edhe patriotike, quan shumicen e shqiptareve derdimene.

Ne fakt derdimene, te pabythe, tradhetare, pa moral, hajdute kalibri qe jane gati te shesin edhe familjen e tyre i ka ne Parlament.

Shumica e shqiptareve do te tregoje vendin politikisht ne 25 prill, ndersa per mua ti edhe shpura jote e ka vendin ne shtylle e turpit te histoise dhe pjesen tjeter te jetes duhet ta kalosh ne burg.