Ballina Bota & Rajoni 222 ditë në spital prej Covid-19, mjekët paralajmëruan 3 herë familjarët se...

222 ditë në spital prej Covid-19, mjekët paralajmëruan 3 herë familjarët se do vdiste, por ai…

Duke “luftuar” për 222 ditë me jetën për shkak të kovidit një 56-vjeçar u paralajmërua nga mjekët tri herë se ai do të vdiste.

Ali Sakallioglu ishte pacienti që vuajti më gjatë infektimin nga kovidi në Britaninë e Madhe dhe në fund ia ka dalë të triumfojë duke shkuar në shtëpi në gjendje të mirë shëndetësore.

Gjatë arritjes në banesë, Ali është pritur nga komshinjtë të cilët dolën në rrugë për ta përshëndetur. Shiç shihet edhe nga foto, ai duke i lumtur me mirëpritjen, ku një fëmijë i vogël i zgjat dorën atij.

Exit mobile version