Ish-Presidenti publikon videon: Propaganda puniste e rilindsave po përfundon në koshin e plehrave

Ish-Presidenti Bujar Nishani ka publikuar videon e një kronike televizive, ku shkruan se, kjo kronikë rikthen dinjitetin dhe normalitetin e misionit të medias dhe informacionin në shërbim të interesit publik në Shqipëri

Reagimi i ish-Presidentit Nishani

Një kronikë dinjitoze e televizionit A2CNN që rikthen dinjitetin dhe normalitetin e misionit të medias dhe informacionin në shërbim të interesit publik në Shqipëri.

Propaganda puniste e rilindsave po përfundon në koshin e plehrave çdo ditë e më shumë.

Nuk nginjen me vjedhje edhe fjalën e lirë duan ta vjedhin!

Ta rikthejmë Shqipërinë në një vend normal më 25 Prill

Të ulësh kokën nuk është zgjidhja!