Luçiano Boçi publikon denoncimin e mësueses: Stafi është i infektuar me Covid-19, mësuesit dhe nxënësit në mëshirë të fatit

Shkolla në Elbasan asnjëherëe dezinferuar!

Shkollat vazhdojnë të jenë nën pushtetin e pandemisë.

Mësuesë të infektuar, ambjente të padezinfektuara, mosgjurmim rastesh, neglizhim testimesh për mësuesit, turne pa fund, kaos mësimor, mungesë e mjeteve elementare anti-covid.

Kjo është panorama e vërtetë e shkollave sot, përtej lustrimeve mashtruese.

Mësues, nxënës e prindër të braktisur në ditët më të vështira nga shteti i tyre!

11 4