Ballina Aktualitet Qeveria si tregu i gjësë së gjallë, Kadia: Ofertën ma bëri Rama

Qeveria si tregu i gjësë së gjallë, Kadia: Ofertën ma bëri Rama

Rama ofron këta pranojnë. Ky është pazari i qeverisë që është kthyer në tregun e gjësë së gjallë. Besart Kadia është emëruar zv/ ministër të Ekonomisë dhe Financave. Kadia tha për Abcneës se ofertën e kreut të qeverisë e pranoi, pasi qëllimi i tij është të kontribuojë për Shqipërinë.

Intervista

Çfarë ju shtyu që të pranonit ofertën dhe kur iu bë?

Ideja është e sfidave të forta, tërmeti dhe pandemia, edhe unë si ekonomist që jam me shkollim perëndimor. Cdo kontribut personal për Shqipërinë.

Ofertën kush ua bëri?

Oferta ka qenë me kryeministrin.

Këto ditë keni diskutuar, apo më përpara?

Jo, vetëm nga sfida e covidit dhe nevoja për ta menaxhuar

Takim, telefonatë….

Patjetër, që kryeministri është ai që merr vendimet për kabinetin e vet….

Exit mobile version