Nishani: Komisioni për hetimin e akuzave ndaj Shqipërisë për krime të supozuara, akt i radhës i tradhtarit frikacak

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, ish-Presidenti Bujar Nishani e ka cilësuar si një tjetër shfaqje qesharake ngritjen nga ana e maxhorancës së Komisionit Parlamentar për hetimin e akuzave ndaj Shqipërisë për krime të supozuara në veri të vendit.

Nishani shkruan se, Qeveria e Rilindsit prej 8 (tetë) vitesh duhet të kishte ngritur padi në Gjykatën Evropiane të Drejtave të Njeriut në Strasburg kundë atij Raporti dhe kundër spekulantit Dick Marty.

Reagimi i plotë i Nishanit

Rilindsi, mbartësi i tezës së ndarjes së territoreve të Kosovës dhe dhuruesi i 12 (dymbëdhjetë) miljeve det arbëror, po ngre një fasadë tjetër për të fshehur tradhëtitë e rënda që nuk mund të fshihen.

Komisioni Parlamentar për hetimin e akuzave ndaj Shqipërisë për krime të supozuara në veriun e vendit është veçse shfaqja qesharake e rradhës prej tradhëtarit frikacak.

Qeveria e Rilindsit prej 8 (tetë) vitesh duhet të kishte ngritur padi në Gjykatën Evropiane të Drejtave të Njeriut në Strasburg kundë atij Raporti dhe kundër spekulantit Dick Marty.

Por Rilindsi ishte i zënë me akuzat dhe paditë kundër Kryeministrit të Kosovës dhe Gjeneralit të UÇK, Ramush Haradinajt dhe nuk kishte kohë të denonconte Dick Marty dhe shpifjet e tij.

Megjithatë “më mirë vonë se kurrë” thotë një fjalë e urtë shqiptare.

Le ta bëjë tani, urgjent, menjëherë akuzën ndaj atij Raporti shpifjesh dhe vetë shpifësit.

Nuk ka nevojë për teatër qesharak në Parlamentin sharlatan monist të rilindsave.

Nëse është i zoti, nëse ka kurajo, nëse nuk është peng i qarqeve shoviniste serbe, të shkojë sa më parë në Gjykatën Evropiane të Drejtave të Njeriut kundë Raportit dhe vetë Dickut!

Të tjera janë bullshit!