4 mësues dhe 15 nxënës infektohen me Covid-19 në Elbasan

Jackie Mahon tests samples for COVID-19 at the infectious disease lab at the Minnesota Department of Health Public Health Laboratory on March 3, 2020. (Courtesy of the Minnesota Department of Health)

Katër mësues kanë rezultuar pozitivë me Covid-19, ndërkohë që 4 të tjerë janë vetëizoluar në pritje të përgjigjeve të testeve.

Bëhet fjalë për mësues të një shkolle private në Elbasan, raporton abcnews, ndërkohë që prej 72 orësh nuk ka pasur përgjigje të rezultateve të testimeve të kryera. Katër mësues të një shkolle private në Elbasan janë konfirmuar pozitivë për koronavirusin.

Gjithashtu pozitivë për Covid-19 janë edhe 15 nxënës në në shkolla të ndryshme të qytetit.