11 prokurorë e gjyqtarë të SPAK infektohen me Covid-19

11 punonjës së SPAK janë konfirmuar me Covid-19.

Puna në Prokurorinë e Posaçme vijon normalisht ndërsa të infektuarit janë prokurorë, gjyqtarë dhe personel tjetër, të cilët janë karantinuar.

Tashmë, koronavirusi ka infektuar edhe punonjës së Gjykatës Penale të Tiranës, Gjykatës Civile dhe Administrative të Apelit po në kryeqytet.

Për shkak të Covid është pezulluar puna për disa ditë në Gjykatën Civile të Tiranës ndërkohë në gjykatat e tjera puna vijon normalisht.