Duma: Shqiptarët po dergjen dyerve të spitaleve, ky palo kryeministër del bën propagandë në “primetime”

I panginjur me pushtet, i pangopur në korrupsion, shfrytëzon çdo hapësirë të shesë gënjeshtrën sa më shtrenjtë.

Nuk ka asnjë interes për shëndetin e shqiptarëve, ka sy, veshë e duar për vjedhjet me PPP në shëndetësi e në inceneratorë.
Shqiptarët nuk mund të dergjen e zvarriten dyerve të një pushteti që pasi i zhvat i shkelmon e lë jashtë.

Mos kini asnjë iluzion se jep ndihmë kjo qeveri e marrë fund.

Merrni fatin tuaj në duar, për veten, fëmijët dhe familjen.

Mos i besoni më asnjë fjalë!

Denonco, shpërndaje këtë video.

https://www.facebook.com/grida.duma/videos/366719061213649

Screenshot 3 8