Jorida Tabaku i përgjigjet Veliajt: Ti ofendon, ne japim faktet!

Unë me fakte, ai me ofendime! Derman gënjeshtarit nuk i bëj dot por për interest ë punlikut një pamje live nga vendi ku dikur ngrihej Samiu.

Nuk është hera e parë që gënjen! Samiu është shembulli ideal për të ilustruar mënyrën se si punojnë! Se si një vit pas tërmetit zvarrisin njerëzit, nxënësit sepse duan korrupsionin më shumë se dijen. Aq shumë sa e përdorin dhe në fatkeqësi madje e kanë të parin në rradhë!

2 6