Titull i ri në Librari, “Miqësi e ndaluar”, mos e humbisni

“Miqësi e ndaluar” është libri më i ri në shqip i autores britanike të letërsisë për fëmijë dhe të rinj, Anne-Marie Conway. Pas suksesit me romanin “Vera e fluturave”, shkrimtarja i mbërthen sërish adoleshentët me rrëfimin e saj.

Në këtë libër, lexuesit tanë do të gjejnë gjithçka: mister, trillim, emocion, aventurë, dashuri dhe, mbi të gjitha, domosdoshmërinë për të pasur një shoqëri të sinqertë.

Përktheu: Tea Metani
Çmimi: 800 lekë
Faqe: 302