Skandal! Kryepolici me Covid-19 kurohet në zyrë, ka infektuar dhe vartësit e tij (Foto)

Shefi i komisariatit të Përmetit, Petrit Gjokoza, prej 6 ditësh i infektuar me Covid zgjedh të kurohet jo në spital, por në zyrën e tij në komisariatin e Policisë.

Si pasojë ai ka infektuar dhe persona të tjerë në polici. Kjo situatë vazhdoi deri kur gjendja e kryepolicit u perkeqësua dhe iu desh të transportohej në spitalin Infektiv në Tiranë.

permet 780x405 1