Këlliçi rrëzon propagandën e Veliajt: Pinoku i bashkisë nuk e fsheh dot të vërtetën me mashtrime fasadash dhe projektesh 3D

Kryetari i FRPD, Belind Këlliçi shprehet se, pinoku i bashkisë nuk e fsheh dot të vërtetën me mashtrime fasadash dhe projektesh 3D.

Reagimi i plotë

Pinoku i Bashkisë vazhdon me prezantimin e fasadave, projekteve në 3D dhe propagandën e shfrenuar, si të vetmet shërbime që ka për t’u ofruar qytetarëve. E vërteta që shohin njerëzit në lagjet dhe fshatrat e tyre, është ajo që sado të përpiqet mashtruesi, nuk mund fshihet.

Faktet janë kokëforta dhe s’ka formë propagande që i fshin dot. Ky është vetëm një shembull, se si pinoku i Bashkisë gënjen sy më sy dhe çeta e tij e aktorëve të propagandës, i mban ison në mënyrë të shëmtuar.👇

https://www.facebook.com/BelindKellici.Official/videos/886209341914884

222