Basha takim me studentët: Më është mbushur Inbx me mesazhe nga njerëzit…

Kryetari i PD, Lulzim Basha po zhvillon një takim me të rinjtë në qytetin Studenti, duke u kujdesur për të ruajtur distancën sociale dhe u ka tërhequr vëmendjen që të bëjnë kujdes për të mbrojtur moshën e tretë.

Basha tha se ne duhet të marrim masa për t’i mbrojtur ata.

“Ndryshe nga Kosova, këtu në Shqipëri nuk ka testime. Më është mbushur Inbx me mesazhe nga njerëzit që duhet të presin me ditë të tëra për t’u testuar, le më pastaj për ata që rrethojnë, bashkëshorten, prindërit…”.