Jozefina i bën qokën e radhës Ramës, asnjë fjalë kundër tij: Problemi është opozita!

Jozefina Topalli i ka bërë qokën e radhës Ramës. Thuajse me të njëjtin zhargon politik si Rama, Topalli tha se opozita nuk ngjall besim dhe ështëe paaftë ndërkohë që nuk guxon të përmendë me emër Ramën. Nuk guxon të deklarojë se ai është në krye të një regjimi. Thotë se shqiptarët po braktisin vendin, por nuk thotë asnjë fjalë prap për shkaktarin e këtij emigrimi masiv që është Rama. Prap për Jozefinën problemi është opozita.

E ftuar në emisionin “Real Story” në “News 24” deklaroi se vendi është afër destabilizimit, për shkak të varfërisë që ka pllakosur Shqipërinë, por jo për shkak të qeverisë që e ka shkaktuar këtë varfëri.

Pjesë nga intervista
“Nuk do thosha që kam qenë anash gjatë gjithë kësaj kohe, kam qëndruar e rezervuar,. kam menduar se është e rëndësishme që të reflektosh për çdo gjë që sillet rreth teje dhe për të reflektuar aktivitizimin tim në politikë? Pse gjatë kësaj periudhe? Ndoshta për të sjellë diçka që ndokujt nuk ia merr mendja.

Nuk rri e rezervuar, për kushtet ku ndodhet Shqipëria, ku jetohet në varfëri, e vendi im është afër destabilizimit. Është një vend i vjedhur në përmasa të frikshme, thotë Global Iniciative. Asnjë qeveri në botë nuk rri dot nëse gjysma e popullit 2është në varfëri”, tha Topalli.

Jozefina Topalli theksoi se njerëzit kanë humbur besimin tek politika, kurse shtoi se opozita duket disii e paaftë për të kryer misionin e saj.

“Kemi krizë të gjithanshme dhe vjen për shkak të deligjitimit të forcave politike. Për të sjellë ndryshime, ka pasur ndryshime si fenomeni Makron në Francë, Pesë Yjet në Itali, Syriza në Greqi etj.

Opozita është e paaftë për të kryer misionin e saj. Opozita, edhe kur ishte në parlament, nuk u ballafaqua dot me argumente”, deklaroi Topalli.