Nga Kapexhiu: Kur Rama të lë kopilin në derë…

Mjeshtri i karikaturës, Bujar Kapexhiu ka bërë një tjetër ilustrim të goditur politikisht për situatën e re të krijimit të disa partive të reja me personazhe që në të shkuarën e tyre kanë qenë me PD.

Kapexhiu ka gjetur si mënyrën më të mirë atë të ilustrimit të shprehjes së vjetër popullore, “të le kopilin në derë” dhe tek këto kopila ai ka vendosur pikërisht këto partiza bijëza të të dala nga gjiri i Rilindjes.