5 gjyqtarë në Tiranë infektohen me Covid-19, s’dihet si do të vazhdojë puna në këtë institicion

Tre gjyqtarë në dhomën Civile të Tiranës dhe dy të tjerë në Dhomën Penale kanë rezultuar me Covid-19. Lajmi konfirmohet nga abcnews.al.

Nuk dihet si është gjendja e tyre dhe se si do të vazhdojë puna në këtë institicion.

Numri i të infektuarve me Covid-19 është shtuar përgjatë ditëve të fundit. Një ditë më parë MSH raporton për 275 persona të infektuar në 24 orë.