Ballina Politikë Bardhi: Sa herë flet, Edi Rama mashtron! Të mbajë premtimin për pagesat...

Bardhi: Sa herë flet, Edi Rama mashtron! Të mbajë premtimin për pagesat e naftëtarëve!

REAGIM I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD, GAZMENT BARDHI – EDI RAMA TË MBAJË PREMTIMIN PËR PAGESAT E NAFTËTARËVE

Sa herë flet, Edi Rama mashtron. Vetë u premtoi naftëtarëve se do të hapë rafinerinë, vetë u premtoi se do të paguhej paga e tyre. Premtimet e tij me zë dhe me figurë tregojnë një kryeministër të papërgjegjshëm, të pandjeshëm, të paaftë.

Halli i naftëtarëve dhe i çdo shqiptari zgjidhet duke larguar këtë kryeministër mashtrues dhe hajdut.

Exit mobile version