Teliti rrëzon propagandën e Ramës: Asnjë qindarkë për rindërtimin, por miliona e miliona euro për inceneratorët!

Kush dëgjon gënjeshtrat e Rilindjes nga ministri i plotfuqishëm i rindërtimit mendon se Shqipëria është vendi i mrekullive, ndërkohë që mjerimin dhe braktisjen e ndjen cdo shqiptar.

PROPAGANDA: kemi alokuar 34 miliardë lekë (275 milionë euro) për vitin 2020 për procesin e rindërtimit.

FAKTI: deri më 31 shtator, sipas raportimeve zyrtare të vetë qeverisë shqiptare, asnjë qindarkë nuk është paguar nga thesari i shtetit për rindërtimin.

Asnjë qindarkë për rindërtimin, por miliona e miliona euro për inceneratorët.

11 10