Berisha denoncon skandalin: 23 të emëruarit nga Rama në BKH , Kryetar të PS, kriminelë dhe hajdutë, lista…

Emerohet BKH e Partise!
Ne perberjen e saj:
Delinkuente e lidhje te krimit. Kryetar PS e hajdut hipotekash te shkarkuar per korrupsion, te perjashtuar nga policia, emerohen nga Edvin Hajduti ne BKH!

300 kandidate qe garuan u perjashtuan te gjithe per testin fizik pa asnje transparence!
Lexoni mesazhet e qytetareve dixhital! sb

Pershendetje z Berisha po ju informoj per garen jo transparente per perzgjdhjen per ne BKH.
1. Eno Lolo- Shefi i grupit te shoqerimit te Xhaçkes

2. Julian Malaj – Ish shef komisariati ne kom gjirokaster. I perjashtuar ne 2013 nga PSH per kryerje te veprimeve te pahishme dhe shkelje te kodit te etikes te punonjesit te policise
3. Kristaq Dashi i skualifikuar nga gara per Drejtues te BKH i skualifikuar ne fazen e pare.
4. Darzan Koni – shites patatinash. Zip Supermarket

5. Ramadan Cani – Ish Kryetar i PS dega Kamez
6. Sajmir Cuka – Prezantimi i ambasadorit Lu ne 6 Nentor 2017 “ Kemi sot me ne Togerin e Rangut të Parë, Sajmir Cuka, që është vetëm shqiptari i dytë i diplomuar ndonjëherë në Akademia Ushtarake e SHBA-së në West Point. Ky është vendi nga i cili janë diplomuar të gjithë gjeneralët më të famshëm të Ushtrisë Amerikane. Toger i Rangut të Parë Cuka përfundoi gjithashtu kursin e nivelit të lartë të Forcave Speciale të SHBA-së dhe sot është një Udhëheqës i Ekipeve të Forcave Speciale shqiptare me përvojë luftarake në Afganistan. Ai përfaqëson të ardhmen e Forcave të Armatosura shqiptare”- Marre nga faqja e ambasades amerikane

7. Alteo Nazeraj – Shkarkuar ne 2019 nga pozicioni i Drejtorit te Kadastres Vlore
8. Denisa Kosta- Sekretare Gjyqesore e KPK

9. Xhejsi Seknaj- femija i Valbona Seknaj, ish kryetarja e Gjykates Administrative Shkoder e shkarkuar nga Vettingu
10. Loris Dervishi – Punonjes i SHISH, Bashkeshorti i Fiona Papajorgji, Pozicioni aktual data e marrjes së detyrës aktuale • Anëtare e Gjykatës Kushtetuese. • Anëtare e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (për vitin 2020
11. Esmir Rringaj – Komisioni i Jashtem i Vleresimit

12. Erjon Tema- Drejtori i Sigurise, Autoriteti i Aviacionit Civil
13. Laert Elmazaj- Koordinator per te drejten e informimit Inspektoriati Shteteror i Mjedisit
14. Besmir Likaj- Sektori Publik, Bashkia Tiranë

15. Esmeralda Geca – Sekretare Gjyqesore në Gykatën e Kukësit.
16. Stela Shkarpa – Drejtoresha e Burimeve Njerezore në Bashkinë e Durrësit.
17. Eder Ndoci – Ish jurist i Telecom

18. Anisa Duka – Sekretare Gjyqesore KPK

20. Redinald Papa – Drejtoria e Bashkimit Europian, Ministria per Europen dhe Punet e Jashtme.
21. Aleko Pepo – Jurist, i pranuar ne Kursin e Oficerit te Policise Kriminale ne 2019 dhe i perjashtuar per shkak se nuk permbush kriteret e sigurise pasi vertetimi i besueshmerise i rezultoi negativ si shkak i perfshirjes se te atit ne aktivitet kriminal.
22. Lindita Nushi – Ish drejtore e kufirit dhe migracionit Durres, shkarkuar nga detyra per shkak te skandalit te korrupsionit te kontrolloreve. Kandidate per Drejtore te BKH e cila ngeli ne testin e poligrafit.

23. Redinald Papa – Drejtoria e Bashkimit Europian, Ministria per Europen dhe Punet e Jashtme
Po thuaj te gjith te kualifikuarit jan shoket e partis dhe njerez te inkriminuar
Dhe spati mundesi ase per ankesa.U skualifikuan 300 kandidat me testin fizik pa dhene asnje sqarim . As nuk ishin ven perpara kriteret po thjesh me hamendje dhe skualifikuan ke nuk deshen
Lista e fitueseve ishte e paracaktuar