Berisha: Sharra, miniera e floririt e mafies së plehrave! Rama-Veliaj 3-fishojnë me fatura false sasinë e plehrave

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, Sharra është miniera e floririt e mafies së plehrave!

Berisha shkruan se, grupi i strukturuar kriminal i mafies së plehrave, Rama-Ahmetaj-Veliaj-Koka-Blushiu merr taksapaguesve 84 euro apo 122% më shumë, pra ata fusin në kontot e tyre bankare të zeza, 47 euro për çdo ton plehra.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Sharra, miniera e floririt e mafies së plehrave!

Miq, studimi i Bankës Botërore përcaktoi se për mbledhjen, depozitimin dhe përpunimin e plehrave në Sharrë, taksapaguesit duhet të paguanin 37 euro për ton.

Grupi i strukturuar kriminal i mafies së plehrave, Rama-Ahmetaj-Veliaj-Koka-Blushiu merr taksapaguesve 84 euro apo 122% më shumë, pra ata fusin në kontot e tyre bankare të zeza, 47 euro për çdo ton plehra.

Përveç kësaj, ata 3-fishojnë me fatura false, sasinë e plehrave që mbledhin dhe përpunojnë!

Ndiqeni videon! sb

https://www.facebook.com/SaliBerisha/videos/2755296988124505