Vdekja e qytetarit në dyert e spitalit, Endri Hasa: Kush nuk i përket partisë, s’ka vend në spitale

Spitalet e Rilindjes janë kthyer në spitale të partisë!

Prandaj njerëzit vdesin rrugëve.

Për Lytfi Çekiri që nuk përkiste partisë nuk gjend një vend në spitale!

Rilindja erdhi duke premtuar shendetësi falas por po ikën duke lënë pas vdekje dhe mjerim!

Mbas 25 prillit Partia Demokratike do punojë që taksat e Shqiptarëve të përdoren për të zgjidhur hallet e njerzve dhe jo për të mbushur xhepat e qeveritarëve dhe oligarkeve.