Basha: 4 hapat urgjentë në ndihmë të shëndetësisë dhe shqiptarëve të lënë në mëshirë të fatit

Kryetari i PD, Lulzim Basha ka publikuar sot 4 hapat urgjentë që duhet të ndërmarrë qeveria për t’iu ardhur në ndihmë qytetarëve shqiptarë në situatën e pandemisë së COVID-19.

Në fakt bëhet fjalë për një pjesë të planit të PD-së për rimëkëmbjen të deklaruar dhe sugjeruar disa herë nga Basha.

“Rritja e numrit të testimeve, rimbursimi i plotë për mjekimin në shtëpi kundër Covid, bonusi i premtuar dhe angazhimi i të gjithë mjekëve e infermierëve dhe shtimi i kapaciteteve spitalore janë 4 hapa URGJENTË në ndihmë të shëndetësisë dhe shqiptarëve të lënë në mëshirë të fatit”, shkruan kreu i PD.