E verteta e mafias së plehrave, Tabaku nxjerr videon: Edi Rama dhe Erion Veliaj paguajnë 84.4 euro për ton plehra

 Jorida Tabaku nxjerr videon: Edi Rama dhe Erion Veliaj paguajnë 84.4 euro/ton plehra
Zgjidhja që i dha Basha çështjes së pastrimit të Tiranës dhe trajtimit të mbetjeve me studim nga Banka Botërore, do të kushtonte37€/ton.
Afera e mafias së plehrave, Rama-Veliaj-Ahmetaj-Mërtiri-Zoto-Ndraghetta, 84.4 €/ton.
A ka nevojë të themi se përse mafia kërkon 47.4 €/ton më shumë???
https://www.facebook.com/jorida.tabaku/videos/369726594080594