Salianji nxjerr videon: Ja si njohja me ministrat e Ramës të hap portën e pasurimit me paratë publike

Ish-deputeti i PD, Ervin Salianji ka publikuar një video kus shkruan se, njohja me ministrat e Ramës të hap portën e pasurimit me paratë publike.
“Rri, pi, ha se aferrat i mbyll Rama dhe ti. Pi, rri, ha se shoqnia me mafiozë këto ka.
Njohja me ministrat e Ramës hap portën drejt pasurimit, miliona euro 💶 nga paratë publike!
Mashtimet vazhdojnë, denonco!
Shpërndaje këtë video!”, shkruan Salianji.
https://www.facebook.com/salianjiervin/videos/401632677524338