Dëgjojeni vemjen/ Paloka publikon videon: Rama i tmerruar nga humbja, Veliaj zbulon planin për 5 parti të reja

Degjojeni vemjen
🤥 si i shpeton goja dhe nxjerr zbuluar planin e shefit per “partite e djathta” qe do krijohen… Nuk janë parti të dala nga PD, janë parti që i ka krijuar Rama i tmerruar nga humbja! Pleh ky e pleh ata qe vihen ne sherbim te ketij…
Ne nje kosh do perfundojne🤮!
https://www.facebook.com/100008639860309/videos/2540964912868146