Basha sërish thirrje SPAK: Zoti Kraja, çfarë ju pengon të hetoni aferën mafioze të inceneratorëve?!

Kreu i opozitës, Lulzim Basha i ka bërë sërish thirrje SPAK që të nisë hetimet ndaj aferës korruptive të inceneratorëve dhe të mos heshtë para krimit.

Gjatë bashkëbisedimit me gazetarët, Basha theksoi se kreu i SPAK, Arben Kraja, duhet të bëjë publik aryest se çfarë i pengon të hetojnë inceneratorët.

“Në Shqipëri mbizotëron heshtja e SPAK dhe afera e inceneratorëve. SPAK, gojëkyçur pa asnjë veprim në hetim të aferës së inceneratorëve.

Zoti Kraja, jeni të mbrojtur ndërkombëtarisht për të dënuar politikanët, jo për t’i mbrojtur.

Zoti Kraja, çfarë ju pengon të hetoni aferën mafioze të inceneratorëve?!

Zoti Kraja, çfarë ju pengon të hetoni aferën mafioze të inceneratorëve.

Zoti Kraja dhe të nderuar prokuror, tregojani shqiptarëve: A keni nisur hetimin për këtë aferë?

Në prokurimet e Edi Ramës, kanë fituar ato me çmimin më të lartë, jo ato me çmimin më të ulët”, u shpreh Basha.