Taulanti dorëzon motrën tek inceneratorët

Edhe motra e Taulantit përfituese tek inceneratorët. Sikurse shikohet nga foto, motra e Taulant Ballës ka qenë sot organizuesja e takimit të Ramës tek inceneratorët. Motra e Taulantit ka një kompani organizmi eventesh të tilla dhe natyrisht ku është leku i madh nuk mund të mungojë as Taulanti me motrën.

Postimi i gazetarit Dritan Kaba
Te rinjte e Elbasanit ti TAO QYLI i le pa pune !
U kujdese te besh drejtora dhe pergjegjesa ata qe te sherbejne ty personalisht dhe jo partise Socialiste.

Sot motra jote taulant u kujdes qe cdo karrige te vendosur aty nga kompania e saj e cila sponsorizohet nga taksat e shqiptareve ,te mbusheshin plot dhe me detyrim nga administrata e institucioneve, te cilet ju i shitet si deputetet e se ardhmes.
Jo Taulant ato s’duan te behen deputete ,jane aty te detyruar per te ruajtur vendin e punes.

ps: Ne foto motra e Taulantit e maskuar ne vendin e krimit duke rregulluar karriget.