Arrestohet drejtori i prokurimeve të OSHEE, në kërkim shefja e Ardian Çelës

Drejtori i prokurimeve të OSHEE, Erlis Bushati është vënë në pranga, ndërsa në kërkim është shpallur ish-shefja e kabinetit të drejtorit të OSHEE, Alma Ferra.

Arrestimet janë bërë pak minuta më parë nga Policia e Tiranës me urdhër të SPAK.

Hetimet për këtë çështje kanë nisur prej disa muajsh ndërsa dyshohet se janë të përfshirë dhe persona të tjerë.

Disa ditë më parë janë marrë në pyetje nga SPAK-U dhe sot është bërë i mundur lëshimi i urdhër arresteve.