4 edukatore infektohen me Covid-19, mbyllet kopshti

Katër edukatore rezultuan pozitive me Covid-19 pas testimeve të kryera në qytetin e Pogradecit. Kjo ka çuar në mbzlljen e kopshtit “Persefoni Treni” në lagjen nr 2 në këtë qytet.

1 javë më parë kanë rezultuar pozitiv 2 sanitare, ndërsa ditën e djeshme kanë reultuar pozitiv 4 edukatore.

Kopshti është mbyllur dhe janë nështruar tamponit edhe pjesës tjetër të stafit.

Prej disa ditësh Ministria e Shëndetësisë raporton shifra rekord të rasteve me Covid-19, ndërsa koronavirusi ka prekur stafet e mësuesve në disa qytete.