Naftëtarët refuzojnë Ramën: Nuk e ndërpresim grevën! Të vijë këtu të na japë zgjidhje, pastaj shohim e bëjmë

Gratë greviste naftëtare nuk kanë vonuar përgjigjen për kryeministrin Edi Rama, pas ftesës së këtij të fundit për bisedime.

Naftëtarët i janë përgjigjur negativisht ftesës së tij, teksa qartësojnë se, nuk do ta ndërpresin grevën, por ai duhet t’i vizitojë për të parë gjendjen e tyre.

“Të vijë kryeministri të na shikojë gjendjen, të na japë një zgjidhje dhe pastaj shohim e bëjmë e ndërpresim ose jo. Nuk jemi dakord fare, nuk e ndërpresim grevën. Të vijë dhe të ulet këmbëkryq të na shikojë si jemi dhe në ç’gjendje jemi. Këtu do qëndrojmë jemi shumë të vendosura. Janë bërë të pabesueshëm, ndryshe nuk ka zgjidhje tjetër”, ka thënë njëra prej grave greviste.

1 29

3 15

121677910 713362055935621 4407836666443906910 n