Ballina Aktualitet Berisha publikon videon: Muri i krimit të organizuar, i ndërtuar nga kreu...

Berisha publikon videon: Muri i krimit të organizuar, i ndërtuar nga kreu i Meduzës, ka mbyllur dyert e BE-së

Nga Sali BERISHA

Për kreun e Meduzës, Edvin Mafia, krimi i organizuar shqiptar nuk ekziston!

Miq, Edvin Rama apo kreu i Meduzës së krimit të organizuar shqiptar, shpall se ky krim nuk ekziston.

E vërteta është se muri i krimit të organizuar, i ndërtuar nga kreu i Meduzës, ka mbyllur dyert e BE-së për hapjen e negociatave me Shqipërinë.

Sipas raportit të DASH, Shqipëria këto vitet e fundit është qendër operacionale e organizatave kriminale të rajonit, Europës, Amerikës së Veriut dhe të Jugut e Lindjes së Mesme.

Shqiperia është tashmë autostrada kryesore e heroinës drejt Europës dhe vendi i shpallur si narkoshteti i vetëm në Europë apo Kolumbia e saj.

Kreu i Meduzës së krimit të organizuar shqiptar, Edvin Mafia, është kështu njeriu i vetëm në botë që mohon ekzistencën e tij.

Ndiqni në videon e mëposhtme reagimin e tij ndaj pyetjes së gazetares.

Exit mobile version