Berisha publikon videon: Muri i krimit të organizuar, i ndërtuar nga kreu i Meduzës, ka mbyllur dyert e BE-së

Nga Sali BERISHA

Për kreun e Meduzës, Edvin Mafia, krimi i organizuar shqiptar nuk ekziston!

Miq, Edvin Rama apo kreu i Meduzës së krimit të organizuar shqiptar, shpall se ky krim nuk ekziston.

E vërteta është se muri i krimit të organizuar, i ndërtuar nga kreu i Meduzës, ka mbyllur dyert e BE-së për hapjen e negociatave me Shqipërinë.

Sipas raportit të DASH, Shqipëria këto vitet e fundit është qendër operacionale e organizatave kriminale të rajonit, Europës, Amerikës së Veriut dhe të Jugut e Lindjes së Mesme.

Shqiperia është tashmë autostrada kryesore e heroinës drejt Europës dhe vendi i shpallur si narkoshteti i vetëm në Europë apo Kolumbia e saj.

Kreu i Meduzës së krimit të organizuar shqiptar, Edvin Mafia, është kështu njeriu i vetëm në botë që mohon ekzistencën e tij.

Ndiqni në videon e mëposhtme reagimin e tij ndaj pyetjes së gazetares.

Per kreun e meduzes Edvin Mafia , krimi i organizuar shqiptar nuk ekziston.Miq, Edvin Rama apo kreu i meduzes te krimit te organizuar shqiptar shpall se ky krim nuk ekziston.E verteta eshte se muri i krimit te organizuar i ndertuar nga kreu i meduzes ka mbyllur dyert e BE per hapjen e negociatave me Shqiperine.Sipas raportit te DASH, Shqiperia keto vitet e fundit eshte qender operacionale e organizatave kriminale te rajonit, Europes, Amerikes se Veriut dhe te Jugut e Lindjes se Mesme. Shqiperia eshte tashme autostrada kryesore e heroines drejt Europes dhe vendi i shpallur si narkoshteti i vetem ne Europe apo Kolumbia e saj.Kreu i maduzes se krimit te organizuar shqiptar Edvin Mafia eshte keshtu njeriu i vetem ne bote qe mohon ekzistencen e tij.Ndiqni ne videon e meposhtme reagimin e tij ndaj pyetjes se gazetares. sb

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 19. Oktober 2020