Basha: Erionin e parë e kam çuar në Prokurori për shpifje, tani do ta çoj edhe këtë të dytin për ndjekje penale…

Nuk përgjigjen dot për planin dhe dalin e shpifin!

Lulzim Basha: Sa i përket shpifjeve, Erionin e parë e kam çuar në prokurori për ndjekje penale, në qoftë se i qenka futur dhe ky i dyti kësaj, do ta çoj dhe atë për shpifje për ndjekje penale.

Enkel Demi: Kjo është tjetër histori.

Lulzim Basha: Se fakte që janë shpifje të pastra. Të ardhurat e mia dhe pasuria ime është transparente prej vitit 2005. I vjen mirë si vjen mirë Edi Ramës.

Enkel Demi: Tani, ti i varfër nuk ke qënë në 2005…

Lulzim Basha: Asnjëherë s’kam qenë, jo, asnjëherw s’kam qenë, hajde atëherë akuzat ishin pse kisha kaq shumë të ardhura, sot thonë, por sido që të jetë e gjitha është një fushatë e cila ka për qëllim baltosjen time për të më shmangur apo për të më ndalur në bërjen e detyrës sime që është pikërisht mbrojtja e interesit të qytetarëve dhe propozimi për të çuar paratë e shqiptarëve aty ku kanë nevojë shqiptarët.

Enkel Demi: Tani ky plani me 5 pika…

Lulzim Basha: Është një shpifje edhe njëherë është një shpifje për të cilën e kam dërguar në prokurori dhe pres që prokuroria të veprojë. Ndërsa të ardhurat e mia dhe pasuria ime kanë qenë transparente që prej vitit 2005, aty i kanë, kanë 7 vjet dhe kanë IDDP, kanë tatim taksat, o kanë policinë, prokurorinë, të gjithë aty i kanë dhe kujtohen për të hedhur shpifje mbi drejtimin tim sa herë që nuk i kthejnë dot përgjigje pyetjeve të tilla. Pse nuk ndihmojnë shqiptarët dhe pse vazhdojnë të vjedhin miliona euro me mafjen e plehrave dhe me klientët e tyre.