Ortaku i Ramës dhe Veliajt po hetohet nga antimafia italiane për kompaninë e plehrave, Alibeaj: SPAK duhet të zgjohet nga gjumi toksik!

Ish-deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj, nëpërmjet një video ku shfaqet Erion Veliaj dhe Edi Rama me ish-kryebashkiakun e Veronës, Flavio Tosi, ka renditur katër fakte se si ky i fundit po hetohet nga antimafia italiane pasi dyshohet se kompaninë e plehrave të Veronës e ka vënë në shërbim të Ndraghedas.

Fakt nr1 📌
Në video shfaqen 3 persona.
Edi Rama- Kryeministër i Shqipërisë
Erion Veliaj- Kryetar i Bashksië së Tiranës
Flavio Tosi- Kryetar i Bashkisë së Veronës (2016)

Fakt nr2 📌
Flavio Tosi po hetohet nga antimafia italiane, pasi dyshihet se kompaninë e plehrave të Veronës e ka vënë në shërbim të Ndraghetës.

Fakt 3 📌
Edi Rama ideoi dhe Erion Veliaj realizoi krijimin e kompanisë publike Eco Tirana për pastrimin e Tiranës dhe diferencimin e mbetjeve, ku 49% të aksioneve i ka kompania veroneze e plehrave, që po hetohet nga antimafia italiane.

📌📌📌 SPAK-u duhet të zgjohet nga gjumi toksik i plehrave! Homologët italianë janë vetëm një email larg. Afera mafioze e pastrimit të Tiranës nuk duhet të mbetet pa u ndëshkuar!

Edi Rama + Erion Veliaj + Flavio Tosi + Ndragheta = Mafia e Plehrave

https://www.facebook.com/EnkelejdAlibeaj/videos/749495348933925