Ballina Aktualitet Krijohet dega e PD në Genova të Italisë

Krijohet dega e PD në Genova të Italisë

Sot, më shume se 30 firmëtarë u mblodhën në Genova dhe themeluan “Partinë Demokratike Shqipërisë, Liguria”. Në mbledhë u propozua dhe u votua me plebishit kryetar Alban Daci. Të pranishmit protestuan kunër qeverisë Rama me thirrjet “Rama IK”.

Exit mobile version