Berisha denoncon skemën e Ramës për blerjen e votave në bashkëpunim me kryetarët e bashkive

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar një denoncimim që flet për blerje votash në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Për denoncimin, që zbulon skemën e blerjes së votave nga mazhoranca, Berisha thotë se i ka ardhur në adresë të tij.

Refruar mesazhit, në listat e personave që përfitojnë shpërblim, pasi banesat e tyre u dëmtuan nga tërmeti i Nëntorit, janë futur persona që në të vërtetë nuk kanë pësuar dëme në banesa. Berisha shkruan se, paratë do përdoren për blerje votash.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Denoncim klamoroz!

Parate e termetit per te blere votat. sb

I nderuar dr .Rikthehet skema mafioze e vjedhjes se votave ne qarqet Elbasan ,Tirane,Durres dhe Lezhe.Truri i kesaj skeme mafioze te vjedjhes se votave gjashte muaj para zgjedhje eshte lal plehu dhe Edi Rama dhe bashkpuntoret e tyre jane Kryetaret e Bashkive te ketyre qarqeve.Keto mafioze po perdorin termetin e muajit nentor dhe pasi kane hartuar listat e familjareve qe jane prekur nga termeti i kane miratuar ato lista neper keshillat Bashkiake dhe keto familjare para zgjedhje presin te marin leket.Por e verteta e kesaj skeme mafioze qendron ne faktin se 40 perqind e familjeve qe ndhodhen ne listat e miratuara nuk jane prekur fare nga termeti.Keto leke qe do kalojne tek keto familjare do shperndahen tek njerezit e tyre per blerjen e votave.Kjo eshte skema me mafioze qe skishte ndodhur ndonjehere per blerjen e votave.Kerkoj nga ana Juaj qe kjo skeme mafioze e vjedhjes se votave te behet publike dhe ti beni thirrje te gjithe mediave te bejne investigimin ne terren duke krahasuar listat e miratuara ne keshillat bashkiak me banesat e familjareve qe jane ne lista por qe nuk jane te prekur nga termeti.Me poshte po te dergoj nje liste te miratuar ne keshillin bashkiak Tirane dhe disa emra qe jane ne listat por ne realitet nuk jane prekur nga termeti.

Emrat qe jane ne listat por nuk jane prekur nga termeti: Haxhi Ismail Shahini ,Fatbardh Nazmi Afmeti,Aldejer Demir Kodra,Remiz Avdi Kasa,Ferhat Qamil Kasa,Dashamir Shkurt Plaku,Rexhep Ali Meta,Haki Muharrem Dapi etj.Informacioni eshte 100 perqind I sigurte.Miqesisht

1 26

2 22