“Ik o legen burrë, ik ngri kartonin për atë gomarin”! Protestuesit anti-maskë përzënë sharlatanin Gjuzi (Video)

Policia ka shoqëruar 7 persona të shoqërisë civile të cilët po mbanin një protestë kundër vendimit të qcverisë për mbajtjen e maskës me detyrim përballë kryeministrisë.

Protestuesve i është bashkuar edhe deputeti Kujtim Gjuzi, të cilit i është kërkuar nga protestuesit që të largohet nga tubimi.

Protestuesit e kanë shoqëruar Gjuzin me fjalët: Ik tani! Ik o legen, o burrë legen, ik ngri atë kartonin për atë gomarin. Or m*t ça pozicioni ke ti mor!

Gjuzi: Mbaj pra gojën të thash dhe një herë, jam përfaqësues!

Qytetari: Ik voto Edi Ramën, ik o Kujtim të lutem. Datë 25 prill do ta shohësh b*thën ti dhe ato shokët e ty. Ti je m*t ai je ti!

Ndërkohë, personat e pranishëm kanë hedhur maskat e tyre në një kosh me flakë duke i djegur në shenjë proteste ndaj udhrit të ri të qeverisë.

Ditën e sotme ka hyrë në fuqi vendimi që maskat të mbahen me detyrim në çdo ambient, përvec shtëpisë në të kundërt, qytetarët do të marrin masë ndëshkimore 30 mijë lekë të vjetra që do të zbatohet në faturën e energjisë elektrike.