Basha ja përplas Ramës në emision: Krimi dhe banda e Aldo Bares pas inceneratorëve të tu, Rama hesht

Kryetari i opozitës, Basha ka ndërhyrë në emsionin ku ishte i ftuar Rama për aferën më të madhe korruptive, atë të inceneratorëve. Basha i ka drejtuar ramës pyetjen se kush janë pronarët mafiozë të inceneratorëve. Rama nuk i është përgjigjur pyetjes së Bashës.

Ai ka heshtur dhe është munduar ta kalojë me një nënqeshje. Pas heshtjes së Ramës, Basha ka tREguar se pas kësaj afere mafioze qëndron krimi i organizuar dhe banda e Aldo Bares. Edhe pas kësaj deklarate Rama nuk ka guxuar që ta kundërshtojë dhe as ta mohojë.

Basha ka kërkuar nga Rama të tregojë se ku kanë shkuar paratë e këtyre inceneratorëve, por Rama sërish ka heshtur, atëhere Basha ka denoncuar se paratë kanë shkuar në parajsat fiskale. Edhe pas kësaj deklarate të Bashës, Rama ka heshtur dhe nuk ka guxuar që ta kundërshtojë dhe as ta mohojë.