Basha i përgjigjet Ramës: Pas çdo dhimbje dhe vuajtje të shqiptarëve qëndron një vjedhje e jotja!

Kryetari i PD, Lulzim Basha i është përgjigjur Ramës nëpërmjet një postimi në Twitter:

Basha i drejtohet Ramës se, dhimbjet e shqiptarëve që ke zhytur në skamje e nuk kanë mundësi as për ilaçe, shëndetësia në kolaps, ekonomia në krizë, zbrazja e vendit nga rinia për ty është dasëm o hajduti i mafias së plehrave

“Dhimbjet e shqiptarëve që ke zhytur në skamje e nuk kanë mundësi as për ilaçe, shëndetësia në kolaps, ekonomia në krizë, zbrazja e vendit nga rinia për ty është dasëm o hajduti i mafias së plehrave. Pas çdo dhimbje dhe vuajtje të shqiptarëve qëndron një vjedhje e jotja”, shkruan Basha në Twitter.

Screenshot 3 39