Paloka publikon videon: Për të pasuruar disa banda që i përdor në zgjedhje, Rama tradhëtoi interesin e shqiptarëve

Nënkryetari i PD, Edi Paloka, në një shënim në Facebook, shkruan se, kanabisi është i vetmi investim i Ramës për të mbajtur pushtetin me krimin e organizuar, ndërkohë që të rinjtë vriten me plumb kokës.

Reagimi i plotë

Kanabisi është investimi kryesor i Edi Ramës për të mbajtur pushtetin me krimin e organziuar. Qeverisja e tij do të mbahet mend për njohjen botërisht të Shqipërisë si “Kolumbia e Europës”. Për të pasuruar disa banda që i përdor në zgjedhje, Edi Rama tradhëtoi interesin e shqiptarëve.

Në vend të punojnë tokën, të rinjtë punojnë në plantacionet e hashashit dhe pastaj vriten me plumb pas koke. Këtë te keqe duhet dhe do ta largojmë më 25 Prill. 👇

https://www.facebook.com/100008639860309/videos/2531388893825748